Fysiotherapie in Heemstede

Fysiotherapie Heemstede

Onze fysiopraktijk aan de westergracht is goed te bereiken voor mensen uit Heemstede. Veel Heemstedenaren sporten tevens bij Fit For Free Westergracht. Vanaf station Heemstede fietst u langs de Leidsevaart en bij voetbalclub Geel-Wit of St Bavokerk kunt u afslaan. Bij Albert-Heijn en de Action bevind zich ook Fit For Free en De Haarlemse Fysio. Wat heeft De Haarlemse Fysio u te bieden:

Dry Needling.

Dry needling is een behandelmethode voor lokale spierknopen zogenoemde ‘triggerpoints’ die voornamelijk voorkomen in nek- en schouderregio. Door middel van een naald die geplaatst wordt op de de triggerpoint wordt de spanning eraf gehaald. Vergelijkbaar met de behandelmethode fricties geeft dry needling vaak sneller resultaat.

Meer informatie hierover? Tel: 06-11470582 (Jelle) / 0622381915 (Remco)

10KG> Afvalprogramma.

Ons afvalprogramnma bestaat uit een programma van … weken waarbij de de aandacht ligt op duurzaam gewichtsverlies. Naast de begeleiding bij sport en voeding en evaluaties vind er een nazorgtraject plaatst waarbij 3 weken na het traject een telefonische evaluatie plaats vind. Hoe zijn de afgelopen drie weken zelfstandig gegaan, wat gaat er goed en waar liggen verbeterpunten? En is het wellicht nodig om nog een afspraak te maken?

Meer informatie hierover? Tel: 06-11470582 (Jelle) / 0622381915 (Remco)

LeefstijlCoach programma (CooL)

Een gecombineerde leefstijlinterventie waarin wij mensen begeleiden om in hun dagelijks leven gezonder te eten, meer te bewegen en voldoende nachtrust. Een goede balans tussen inspanning en ontspanning staat hierin centraal. Voor het leefstijlprogramma komt u in aanmerking wanneer u:

  • 18> jaar of ouder bent
  • Overgewicht heeft. (BMI> 25) en/of pre-diabetes of hart- en vaatziekten
  • Obesitas heeft. (BMI>30)

Meer informatie hierover? Tel: 06-11470582 (Jelle) / 0622381915 (Remco)

Beweegprogramma artrose

Bij artrose in er sprake van verminderde kwaliteit van gewrichtskraakbeen waardoor de gewrichten pijn en stijf aanvoelen. De pijnklachten treden vooral op bij het in beweging komen bijvoorbeeld wanneer en ’s ochtends opstaat.

Wat kun je eraan doen?

Artrose zelf is niet te genezen. Wel kan er veel gedaan worden om de gevolgen van artrose te beperken. Om de pijnklachten te verminderen hebben wij een trainingsprogramma opgesteld speciaal gericht op knie- of heupartrose. U krijgt advies en begeleiding bij specifieke oefeningen maar ook wat u zelf kunt doen buiten de fysiotherapie om. Advies over voeding, beweging en sport staat hierbij centraal.

Meer informatie hierover? Tel: 06-11470582 (Jelle) / 0622381915 (Remco)

Afspraak maken
Chat nu met ons

Of volg ons op: