Fysiotherapie in Haarlem

De Haarlemse fysio is het adres voor fysiotherapie en revalidatie binnen Haarlem.

Met 2 locaties binnen de sportscholen Fit For Free verzorgt De Haarlemse Fysio o.a. algemene fysiotherapie, dry needling, manuele therapie, artrose- en diabetesbeweegprogramma’s, sportmassage en het 10kg> afval programma. Tijdens het eerste consult wordt samen met uw fysiotherapeut uw klacht in kaart gebracht waarna een op maat afgestemd behandeltraject wordt opgesteld. Of u nu (top)sporter bent of een baan heeft waar veel van u wordt verwacht uw herstel en prestatievermogen staan bij ons voorop.

Wat kunt u van ons verwachten:

Dry Needling:

Dry needling is een behandelmethode voor lokale spierknopen zogenoemde ‘triggerpoints’ die voornamelijk voorkomen in nek- en schouderregio. Door middel van een naald die geplaatst wordt op de de triggerpoint wordt de spanning eraf gehaald. Vergelijkbaar met de behandelmethode fricties geeft dry needling vaak sneller resultaat.

Meer info? Tel: 06-11470582 (Jelle) / 0622381915 (Remco)

LeefstijlCoach programma (CooL)

Een gecombineerde leefstijlinterventie waarin wij mensen begeleiden om in hun dagelijks leven gezonder te eten, meer te bewegen en voldoende nachtrust. Een goede balans tussen inspanning en ontspanning staat hierin centraal. Voor het leefstijlprogramma komt u in aanmerking wanneer u:

  • 18> jaar of ouder bent
  • Overgewicht heeft. (BMI> 25) en/of pre-diabetes of hart- en vaatziekten
  • Obesitas heeft. (BMI>30)

Meer info? Tel: 06-11470582 (Jelle) / 0622381915 (Remco)

Diabetesprogramma:

Voor mensen met diabetes en artrose heeft de Haarlemse Fysio beweegprogramma’s ontwikkeld. Ook hier komt het belang van gezonde voeding en bewegen ‘’onder de juiste voorwaarden’’ naar boven. Bij diabetici is er sprake van een verhoogd glucosegehalte in het bloed (bloedsuikergehalte).

De oorzaak hiervan ligt deels bij erfelijkheid en deels door onze levensstijl. Bij de intake brengen wij uw huidige levensstijl in kaart en hoe naar de gewenste situatie zal worden toegewerkt.

Meer info? Tel: 06-11470582 (Jelle) / 0622381915 (Remco)

Afspraak maken
Chat nu met ons

Of volg ons op: