Behandeling voor knieklachten in Haarlem

Knieklachten komt vaak voor ten gevolge van slijtage, instabiliteit, trauma of door aandoeningen aan het kraakbeen. Behandelingen richten zich op volledig herstel van uw activiteiten in het dagelijkse leven zoals werk, huishouden en sport.

Meniscusklachten:
De menisci zijn de schokdempers van het kniegewricht. Deze kunnen beschadigd raken door slijtage of een verdraaiing van de knie. Symptomen zijn pijnklachten aan de zijkant of binnenkant van de knie met soms slotverschijnselen. Onze therapie kenmerkt zich door geleidelijke opbouw van oefeningen om uw knie sterker te maken en klachten te verminderen. Rekening houdend met uw sport worden in de loop van de behandeling toegewerkt naar sportspecifieke oefeningen.

Pre- en postoperatieve revalidatie
Het kan zijn dat uw knieklacht dermate ernstig is dat een operatie noodzakelijk is. De Haarlemse Fysio bied begeleiding- en revalidatie aan patiënten die een operatieve ingreep hebben of doorgaan. Voor een optimaal herstel is het van belang om zowel vóór als na de operatie fysiotherapie te krijgen. pre- en postoperatieve revalidatie wordt aangeboden bij het plaatsen van een totale knie prothese, meniscus- of een voorste kruisband operatie.

Afspraak maken
Chat nu met ons

Of volg ons op: